L'Ajuntament de Figueres es garanteix un estalvi del 2% en la factura de l’electricitat el 2011

2010-12-09 17:00

L’Ajuntament de Figueres i Unión Fenosa Comercial SL han signat un contracte, a través del qual l’empresa passa a ser la nova subministradora d’electricitat i, a canvi, la ciutat s’assegura una quota fixa en el preu del Kw en la factura de la llum durant l’any vinent. A dia d’avui, l’Ajuntament s’assegura un estalvi del 2% en la factura del 2011.

Una circumstància que, tenint en compte que el 2010 s’hauran pagat gairebé 1.200.000 euros en factura de la llum, permetrà generar un estalvi de 25.000 euros per aquest concepte.

El contracte, signat aquest matí per l’alcalde de Figueres, Santi Vila, té una durada d’un any, i s’emmarca en l’objectiu de reduir les despeses del consistori. La factura en electricitat de l’Ajuntament de Figueres engloba prop de 200 comptadors, d’entre els quals hi ha l’enllumenat públic, tots els equipaments municipals, les escoles i centres educatius, els locals socials dels barris o els semàfors, entre d’altres. L’acord amb Unión Fenosa Comercial SL s’emmarca dins d’un programa de l’Associació Catalana de Municipis.