L'Ajuntament de Figueres destina 2.500 euros del dia de la vaga a l'ONG de la ciutat Tallers

2012-04-17 18:00

Com ja es va anunciar en el seu moment l’Ajuntament de Figueres ha decidit destinar els diners que s’han descomptat als treballadors que van seguir la vaga general del 29 de març a l’ONG Tallers. Es tracta de 2.516,75 euros que els propers dies es faran arribar a l’entitat figuerenca. 

La tinent alcalde, Marta Felip, destaca que amb “aquesta iniciativa, que va sortir des dels propis treballadors, destinem una quantitat de diners a ajudar directament als més necessitats de la nostra ciutat”.  

Tallers, amb seu a Figueres, té el seu àmbit d’actuació a la ciutat i a l’Alt Empordà. L’entitat té per objectiu fomentar el respecte, la llibertat, la solidaritat i la millora personal de les persones en situació de pobresa extrema i amb risc d’exclusió residencial. Una de les seves principals actuacions passa per gestionar habitatges -públics o privats- per a famílies necessitades. 

D’altra banda, des de l’ONG es planifiquen, promouen i es posen en funcionament projectes d’inclusió social a la ciutat i a l’Alt Empordà, procurant donar respostes immediates a diferents problemàtiques des de l’inici, a través del treball en xarxa amb d’altres institucions. L’entitat Associació Tallers es va constituir el desembre de 2002 com associació sense afany de lucre