L’Ajuntament de Figueres destina 14.780€ per a projectes d'entitats juvenils

2011-11-03 14:30

El servei municipal de Joventut ha aprovat una nova convocatòria d’ajudes a les entitats juvenils de Figueres. Es tracta d’unes subvencions destinades al teixit associatiu i que es van convocar per primera vegada l’any 2003.

L’objectiu és dotar econòmicament aquells projectes que, amb el lideratge de les associacions, tinguin incidència sobre els joves de la ciutat. Enguany, el pressupost de les ajudes s’eleva a 14.780 euros i es preveu que s’hi presentin una trentena de projectes.

El regidor de Joventut, Pere Giró, destaca la importància que l’administració local estigui en condicions de mantenir aquests ajuts i la manera com s’adjudiquen. “I és que una de les particularitats d’aquestes ajudes és que són les mateixes entitats les que, formant part de la comissió avaluadora, decideixen en darrera instància quins projectes són mereixedors d’ajut econòmic i la quantitat exacta d’aquest ajut”, explica el regidor.

Les bases de la convocatòria estaran en exposició pública al llarg del mes de novembre. Es preveu que al desembre s’acabarà el termini de presentació de sol·licituds i es faran les adjudicacions. Per a més informació, adreceu-vos al servei de Joventut de l’Ajuntament.