L'Ajuntament de Figueres crea prop d’un centenar de noves places de treball

2010-06-30 15:30

L’Ajuntament de Figueres ha iniciat els tràmits per a la creació de 94 noves places de treball temporal. La iniciativa, amb un pressupost de 658.000 euros, s’emmarca dins el Projecte Impuls-Treball impulsat des del Servei Català d’Ocupació i el Fons Social Europeu.

Les noves places a l’Ajuntament de Figueres es distribueixen de la següent manera: 31 a la rehabilitació i millora d’equipaments municipals (centres educatius); 26 a la creació i execució d’una campanya per a l’estalvi energètic a la ciutat; 13 a la rehabilitació i millora d’equipaments esportius i culturals; 7 a la instal·lació de cablejat i canonades en equipaments municipals i 6 a l’arranjament d’espais públics. La resta es destinaran a projectes relacionats amb la introducció de les noves tecnologies a l’administració, com per exemple en el sistema de gestió de la documentació del Teatre Municipal el Jardí.

En les properes setmanes es procedirà a la contractació dels nous empleats, els quals han estat derivats des del Servei d’Ocupació de Catalunya. A més de les tasques abans esmentades, els treballadors destinaran part de la seva jornada laboral a rebre formació específica.