L'Ajuntament de Figueres convoca un concurs pr a promoure una campanya de civisme entre els escolars

2023-03-30 09:45

Des de l’Ajuntament de Figueres l’any 2021 es va engegar la Campanya de Civisme amb diferents materials distribuïts per mitjans de comunicació, xarxes socials i lones a la ciutat per fomentar els valors del civisme a Figueres.

En la segona edició el Consell Ciutadà d’Infants va escollir el nom dels 4 personatges: Gupi, Dj Cor, Glu-Glu i Punxi.
 
En aquesta tercera edició volem estendre la col·laboració dels infants i joves a totes les escoles de Figueres. Per aquest motiu, es presenta la primera edició del Concurs de la Campanya de Civisme. El límit per lliurar els treballs és el 7 d'abril.  

S’estableixen dues categories:
CATEGORIA PROPOSTA CIVISME: dibuix, disseny, presentació, word, o qualsevol format digital que sigui una proposta per millorar el civisme de la ciutat. Es valorarà la creativitat i originalitat, la idea i l’adequació a la temàtica.   En aquesta categoria es podrà presentar l’alumnat de sisè de primària.
CATEGORIA XARXES SOCIALS CIVISME: Proposta de com comunicar a través de les xarxes socials la campanya de civisme. Es pot fer una proposta de planificació o contingut de xarxes en format d’Instagram, Tiktok, Twitter o Facebook. En aquesta categoria es podrà presentar l’alumnat de 4t d’ESO. 
 
Els premis són els següents per a les dues categories:
1r lloc: Val de 100 € de comerç Figueres i val de Figueres a Escena per un espectacle excel·lent i un estrella.
2n lloc: Val de 50€ de comerç Figueres i val de Figueres a Escena per un espectacle excel·lent i un estrella.
3r lloc: Pack de llibres i material escolar valorat en 50 €.

Es podran enviar els projectes a: comunicacio@figueres.org indicant el nom de l’escola/institut, la classe que es presenta i el nom del projecte.