L’Ajuntament amplia els magatzems municipals amb la incorporació de dues naus i un terreny de la Marca de l’Ham

2010-09-19 17:36

L’Ajuntament de Figueres ha ampliat els espais dedicats als magatzems municipals amb la incorporació de dues naus i un terreny situats al barri de la Marca de l’Ham. Es tracta d’una cessió derivada de la modificació urbanística del sector de Fridasa.

Les dues naus, de 1.592 m2 i 1.454 m2 respectivament, sumen una superfície total de 3.046 m2 els quals ja es destinen a magatzem del Servei municipal de manteniment urbà, així com de l’àrea de Promoció que hi emmagatzema objectes, decorats i elements de diferents fires i actes de promoció.

El regidor Joaquim Felip, responsable del Servei municipal de manteniment urbà i de Promoció, valora l’adquisició com “una excel·lent notícia no només per l’ampliació d’espais per a usos municipals, sinó per l’estalvi que a curt termini representa a la hisenda municipal. I és que ja avui, amb aquests nous espais operatius, deixem unes naus de lloguer que costaven uns 40.000 euros anuals”.

Més enllà dels metres quadrats que es guanyen sota cobert, la operació també ha permès adquirir un solar de 7.425 m2, que envolta les naus. Des de l’àrea d’Urbanisme ja es treballa en un projecte propi per pavimentar una part i instal·lar-hi una tanca perimetral per convertir-lo en un magatzem municipal, però en aquest cas a l’aire lliure.