L'Agenda Cultural del Consell Comarcal fa 20 anys

2014-03-03 10:30

L'àrea de Cultura del Consell Comarcal de l'Alt Empordà va iniciar, ara fa 20 anys, l'edició de l'Agenda Cultural Comarcal. Inicialment era una publicació impresa que servia per a difondre totes les activitats organitzades per ajuntaments i entitats de la comarca. Amb el pas del temps la seva difusió s'ha incrementat notablement a través d'Internet, sigui mitjançant correus electrònics o els portals web. El nombre de pàgines varia en funció dels actes de cada mes, però habitualment gira a l'entorn de sis.

Actualment manté el mateix criteri divulgatiu però molt més ampliat. S'imprimeixen, a través dels mitjans propis del Consell, uns 500 exemplars que es posen a disposició del públic en general a les diferents oficines i seus de la institució. La tramesa més important, però, es realitza a través de correus electrònics i el rebot que en fan els destinataris (ajuntaments, entitats, equipaments públics, etc.) mitjançant les seves llistes de contactes. Les escoles, les llars de gent gran i les biblioteques d'arreu de la comarca són altres llocs on es difon l'Agenda Comarcal mitjançant el tauler d'anuncis.

Ajuntaments i entitats de tot l'Alt Empordà han fidelitzat, al llarg d'aquestes dues dècades, la tramesa de les seves activitats a l'àrea de Cultura del Consell amb l'objectiu de poder-la incloure a l'Agenda Cultural que també és una eina de gran servei per a tots els mitjans de comunicació.  La publicació, que formalitza el dipòsit legal a cada edició, surt els 12 mesos de l'any, a diferència d'altres serveis similars que, en alguns municipis, tenen periodicitats més amplies o més limitades temporalment.

Agenda_Cultural_Març_2014.pdf (255881)