L'Acustiqueta oferirà tallers als Museus Dalí, del Joguet i de l'Empordà

2013-08-05 13:30

El festival Acústica, amb la seva versió pels més petits, l’Acustiqueta, ha arribat a un acord amb els museus de la ciutat perquè ofereixin tallers infantils i familiars. Uns tallers que també es van realitzar durant la passada edició, registrant un 100% d’ocupació.

El Teatre-Museu Dalí oferirà un taller familiar amb el títol de Flors que canten. Inspirant-se en l’obra Lilium musicum, les families podran explorar, amb imaginació i creativitat, el món artístic de Salvador Dalí. Això serà els dies 30 i 31 d'agost, a les 16h i a les 18h amb una durada de 1:45h. Les edats recomanades són de 5 a 12 anys i cada sessió és per a 25 persones. El preu de l'activitat és de 5€ i l'entrada al museu és gratuïta fins a 8 anys, 5 € a partir de 9 anys i gratuïta per als Amics dels Museus Dalí. Per a reserves i més informació: difusio@fundaciodali.org i al 972 67 75 18 o 972 67 75 05.

El Museu de l’Empordà proposa una visita – taller de pintura a “plein air” entorn de l’exposició La mirada persitent. Els participants descobriran el paisatge de l'Empordà a través de les obres d’art i el mètode emprat pels artistes per realitzar-les. Per això sortirem del museu per practicar el plein air, la pintura a l’aire lliure promoguda pels impressionistes que va tenir una important incidència a l’Empordà. Aquesta és una activitat adreçada a nens i nenes d’entre 4 i 13 anys acompanyats de les seves famílies. Es farà els dies 30 i 31 a les 16h i a les 18h. El preu és de 3€ (inclou l’entrada a l’exposició) Cal inscripció prèvia al tel. 972 50 23 05 o a infome@museuemporda.org.

I per últim el Museu del Joguet de Catalunya proposa als nens i nenes d’entre 7 i 12 anys decorar galetes amb la imatge del Petit Príncep. Els participants al taller, dirigits per la pastissera Patrícia Novillo, aprendran a modelar amb pasta de sucre el personatge d’aquest conte tan entranyable, que enguany celebra el setantè aniversari, i a muntar-lo damunt de galetes. Cada infant podrà endur-se la seva galeta decorada, així com el barret que l’acredita com a mestre pastisser. Entre els participants a cada taller, es sortejarà una dolça sorpresa. Es farà els dies 30 i 31, una sessió a les 16h i una altra a les 17h. Per inscriure’s a l’activitat, cal trucar al Museu (972 50 45 85) o passar-hi personalment. El nombre de places per taller són 10 i el preu és de 5€.