L'Acústica rep el premi ARC al millor festival de Catalunya

2012-11-13 08:00

El festival Acústica de Figueres que ja suma onze edicions ha estat guardonat amb el premi ARC al millor festival de Catalunya. L'acte de lliurament s'ha fet aquest dilluns a l'Artèria Paral·lel de Barcelona. S'han lliurat tretze premis, entre ells a les millors gires en diferents formats, així van ser guardonats Love of Lesbian (en l'apartat de sales), Els Amics de les Arts (teatres), Txarango (festa major amb temes propis), Hotel Cochambre (festa major amb versions), Cimarrón (festa major amb orquestres) i La Pegatina (gira internacional d'un artista català).

Els ARC són els premis de referència per la música en directe i l’espectacle a Catalunya. L’acte de lliurament dels mateixos suposa pel sector un punt de trobada entre artistes, professionals de la Cultura i les Arts, institucions públiques, mitjans de comunicació i la indústria musical. Enguany han arribat a la seva 10a edició. 

ARC (Associació Professional de Representants, Promotors i Managers de Catalunya) és una associació sense ànim de lucre, que té els seus orígens a l´any 1976 i que es va crear gràcies a les inquietuds d’un grup d‘agents artístics de Catalunya i Balears amb la intenció d’unir els seus interessos professionals i alhora donar solvència a la professió.