L'Acústica recuperarà el seu format habitual de l'1 al 4 de setembre

2022-06-21 09:00

Aquest 2022 l’Acústica recupera la normalitat i torna a posar el comptador en marxa per organitzar la seva dinovena edició. El festival tornarà a celebrar-se al centre històric de Figueres, amb els tradicionals escenaris de la Rambla, la plaça Catalunya i la plaça de la Palmera. També torna la programació diürna dedicada a la mainada, l’Acustiqueta. La programació es farà pública el proper 13 de juliol.

Durant dos anys, 2020 i 2021, degut a la pandèmia i a les corresponents restriccions, el certamen es va haver de repensar i transformar en Les Nits d’Acústica, un format que va obtenir un èxit aclaparador.

Com cada any, el vessant social de l’Acústica el protagonitza el Got Solidari. La iniciativa vol donar visibilitat a un projecte social de la ciutat a través del got oficial amb el que es pot consumir a les barres del festival. A més, una part de la recaptació del Got Solidari es destina a l’entitat social seleccionada a la convocatòria prèvia. Al 2021 es van lliurar 4.500€ a Càritas Figueres.

Finalment, els grups de música i artistes locals figuerencs poden optar a actuar a l’Acústica a través d’una convocatòria que s’obre avui mateix al web festivalacustica.cat. En total se seleccionaran tres artistes o grups de música que podran mostrar el seu talent durant el certamen.

Les inscripcions tan del Got Solidari com de la Crida de grups emergents es poden fer a través del web del festival: www.festivalacustica.cat.