L'Acústica mostra l'escena musical catalana durant quatre dies a Figueres

2016-09-01 09:00

Aquest dijous comença la quinzena edició del Festival Acústica de Figueres que proposa una quarantena de concerts pràcticament tots gratuïts que, fins diumenge, esperen superar els 100.000 espectadors.

Aquest primer dia del festival hi actuaran, entre d'altres, dues de les formacions més en forma del moment com Animal i Doctor Prats, les veus femenines de Joana Serrat i Marta Delmont i tancaran la nit els valencians més de moda actualment, Aspencat.

Divendres pujaran a l'escenari formacions com Sopa de  Cabra, Mishima, Albert Pla o Els Catarres a l'espectacle "Acústica 15 anys. La banda sonora del nostre país" i altres grups com Muchachito Bombo Infierno poc avesat a fer concerts gratuïts, Oques Grasses, Marky Ramone i els DJs Miqui Puig i Amable.

Menció a part mereix Roger Mas, que protagonitzarà un dels concerts de pagament d'aquesta edició al Teatre Jardí amb un format espectacular gràcies a l'escenografia de Lluis Danés i el disseny de llums de Joan "Teixi" Teixidó. Una combinació de luxe.

Dissabte Adrià Puntí farà un dels pocs concerts gratuïts que oferirà aquesta temporada i completaran la jornada les actuacions de Kiko Veneno, Dolo Beltran, Sidonie i el sempre efectiu Macaco, entre d'altres.

Per altra banda, l'Acustiqueta, el festival familiar amb més convocatòria de Catalunya, comptarà amb actuacions tan destacables com Lluís Gavaldà amb Trau, l'estrena de l'espectacle familiar d'Albert Pla i Tortell Poltrona, la darrera actuació de l'actual generació de Macedònia a comarques gironines, els televisius SP3, els contundents Heavy per xics o els clàssics del festival, l'Orquestra Diversiones i el seu "Fem el crio".  

Lloc de cerca