L'Acústica espera 40.000 espectadors

2011-08-31 12:00

El concert “Marley 30 anys” amb Natxo Tarrés & The Wireless inaugurarà aquest dimecres (22:30) la desena edició de l'Acústica de Figueres. L'actuació amb els èxits de Bob Marley en anglès i alguns en català es farà al Claustre de l'Institut Ramon Muntaner. El festival, que enguany celebra el seu desè aniversari, presenta una programació molt variada que té per objectiu oferir un retrat del panorama musical català actual i arribar als 40.000 espectadors.

La novetat estructural més destacada és la utilització de la Rambla com a escenari principal per aconseguir major capacitat i visibilitat per al públic. En aquest nou espai s'hi podran veure les actuacions de Jarabe de Palo, Manel Fuentes fent de Bruce Springsteen i Lídia Guevara, el divendres, i Antònia Font, Pastora i Elena Gadel el dissabte.

Els concerts que es faran al Claustre del Ramon Muntaner penjaran el cartell de complet. Manel amb tot venut des de fa setmanes i Russian Red i Sílvia Pérez Cruz amb poquíssimes entrades disponibles a hores d'ara són els pocs concerts de pagament en un programa que presenta 40 actuacions en cinc dies.

El primer dia del festival també comptarà amb l'actuació de Joan Masdéu al Soul Cafè (23:30).