La XEC ha tancat la temporada amb una xerrada de Joana Frigolé

2016-07-17 20:00

La Xarxa d’Emprenedores XEC EMPORDÀ ha tancat la temporada amb un acte a El Federal de Figueres amb una gran assistència de participants. Més de 45 persones, de totes les edats i sexes van escoltar amb molta atenció la xerrada “Dissenya el teu estat d’ànim i les teves emocions” de la consultora i coach professional gironina Joana Frigolé. 

L’acció  estava  emmarcada dins els objectius de la xarxa de compartir coneixement sobre les competències transversals i en aquesta ocasió la de saber gestionar les nostres emocions, reconèixer-les i actuar en conseqüència. La por, la ràbia, la tristesa, l’alegria i l’amor són les 5 principals emocions que mouen el món i les empreses d’avui en dia, conèixer-les i gestionar-les serà molt important per l’èxit dels projectes empresarials i personals . 

A banda de les accions trimestrals dedicades al coneixement de les competències transversals com la innovació, la creativitat, la gestió de les emocions, de l’estrès, el lideratge o el treball en equip, la Xarxa d’emprenedores XEC-EMPORDÀ  organitzen els Esmorzars Empresarials Empordà, que es reprendran el primer dijous del mes de setembre, són tallers mensuals amb l'objectiu d'empoderar i donar visibilitat a la dona en el món empresarial i xerrades per a potenciar el talent de tots  els  empordanesos.

Així mateix la XEC participa activament en els actes de dinamització de la ciutat i de la comarca i promouen contactes amb altres xarxes i organitzacions nacionals i internacionals afins.