La veu de Noa maridarà amb el Perafita Rosat en la inauguració de Sons del Món

2016-06-30 11:00

La cantant israeliana Noa obrirà el dissabte 2 de juliol el Festival Sons del Món a la plaça de la Basílica de Castelló d'Empúries. Amb una veu extraordinària que transmet emoció en tot moment, Noa oferirà un concert acústic acompanyada pel guitarrista, arranjador i compositor Gil Dor.

El seu darrer treball, Love Medicine, està inspirat en les qualitat curatives de la música i han col·laborat en el seu enregistrament artistes tan destacats com ara Gilberto Gil, Pat Metheny i Joaquín Sabina.

El concert de Noa estarà maridat amb el vi Perafita Rosat del Celler Martín Faixó, una proposta del sommelier Toni Gata.

Sons del Món fa nou anys que és el festival pioner en maridar concerts d'artistes de primera línia amb vins de la DO Empordà i escenaris d'un gran atractiu paisatgístic i monumental.

Enguany, el festival fa un salt qualitatiu i programa cinc concerts de luxe. A més de Noa, aquest dissabte 2 de juliol, hi actuaran Macaco (8 de juliol), Rosario (15 de juliol), Sopa de Cabra (23 de juliol) i Manel (29 de juliol).

El festival es complementa amb l'exitós cicle de concerts "Música entre vinyes" a cellers de de la DO Empordà amb artistes com Sanjosex, Marc Parrot, Sara Pi, Joana Serrat i Cris Juanico. També hi haurà un concert a la platja d'Empuriabrava el 16 de juliol, una nit de rumba amb Sabor de Gràcia i Merkado Negro.