La Universitat de Girona farà les activitats docents teòriques de forma no presencial del 15 al 30 d'octubre

2020-10-14 09:00

El rector de la UdG, Quim Salvi, ha fet pública aquesta resolució on s'informa que la Universitat de Girona farà les activitats docents teòriques de forma no presencial del 15 al 30 d'octubre. Aquest és el text íntegre:

La Universitat de Girona i el conjunt de les universitats catalanes han dut a terme un esforç per poder iniciar el curs acadèmic 2020-2021 amb el seguiment i compliment de totes les mesures adoptades per garantir que aquestes siguin espais segurs.

Tanmateix, atesa l’evoluciód els indicadors de la pandèmia en els darrers dies, el Departament de Salut demana al sistema universitari de Catalunya una actuació ràpida per limitar la mobilitat de l’estudiantat, i poder així contribuir a contenir l’índex de contagi per la COVID-19 a Catalunya.

En compliment de l'acord del Consell Interuniversitari de Catalunya, el rector de la Universitat de Girona ha resolt:

1. A partir del dia 15 d'octubre i fins al dia 30 d'octubre, ambdós inclosos, les activitats docents teòriques es faran de forma no presencial.

2. Els centres determinaran les activitats docents pràctiques que es mantenen de forma presencial, d'acord amb les seves especificitats. La resta d'activitats, amb les mesures de protecció establertes actualment, es mantindran.

Les mesures que s'han previst a la Universitat han estat efectives i, per això, la incidència de la COVID entre la comunitat ha estat pràcticament nul·la.

La disposició de Salut té com objectiu reduir la mobilitat i la interacció entre els estudiants universitaris. Demanem al conjunt de la comunitat universitària que extremi la precaució, que segueixi tots els protocols previstos i que redueixi al màxim les interaccions socials.