La UE Figueres segueix endavant a la Copa Catalunya després de derrotar el Peralada (0-2)

2014-08-04 08:00

El Figueres rebrà diumenge el Llagostera en la 2a eliminatòria de la Copa Catalunya absoluta 2014/15, després que en el primer partit oficial de la temporada jugat aquest diumenge al vespre i amb només dues setmanes de feina hagi superat de manera solvent el Peralada a domicili (0-2). 

Els unionistes, immaculats en gairebé tot, no han donat opció a un rival que no n'ha fet prou afegint revolucions al joc. Els de Francesc Cargol n'han fet prou amb un primer terç d'encontre impecable per obtenir un avantatge irrecuperable per al conjunt local, que ha estat incapaç de generar cap acció de perill en els dos períodes. 

Un penal transformat per Ramon Masó, després que Chacón atropellés dins de l'àrea Roger Vidal, que havia recollit una passada de Barrera (7'), i una paret entre Pedro del Campo i Henry -d'artista el seu treball, que el primer ha acabat amb el 0-2 fent passar la pilota per damunt de Toni (18'), han convertit en gols el domini d'un Figueres que ha dominat la possessió de cap a peus i que no s'ha despentinat a la primera meitat. L'equip blanc-i-blau ha mantingut l'ordre en el segon acte, i ni tan sols el reguitzell de substitucions d'uns i altres, que ha adormit el matx, l'ha fet trontollar. El Peralada, a remolc, no ha evidenciat en cap moment poder fer pessigolles al rival, que amb un parell de tirs creuats, de Barrera (49') i Ritxi (88'), hauria pogut engreixar la diferència abans del xiulet final.

Font: www.uefigueres.cat