La UE Figueres acomiada l'entrenador Xavi Punsí

2014-01-14 19:00

Després de l'empat a 3 aquest cap de setmana a Palamós quan la UE Figueres guanyava 1-3 la junta directiva ha comunicat avui dimarts a l'entrenador Xavi Punsí que ja no compta amb ell. El propi entrenador ho ha fet públic a través d'un comunicat publicat al seu compte de Twitter @xpunsi. En aquesta carta Punsí diu que deixa "un camí a mig fer" i es mostra sorprès "i més després d'un gran partit com el de diumenge que ens farà créixer i molt".

"No retrec res a ningú - diu - marcador mana i el responsable sóc jo". Punsí marxa després de tres anys i mig vinculat a la Unió.

Per la seva part el club, des de la seva pàgina web, explica que "ha acordat aquest mateix dimarts 14 de gener desposseir del seu càrrec el fins ara entrenador del primer equip Xavier Punsí. La dinàmica de les últimes jornades -la Unió ha aconseguit una sola victòria en els darrers 12 partits de lliga- ha propiciat que el club s'hagi decantat, a contracor, per forçar un relleu a la direcció tècnica". 

De 38 anys, Xavier Punsí va arribar al Figueres el juny de 2010 per col·laborar amb Arnau Sala, amb el qual va assolir dos ascensos consecutius, des de Regional Preferent fins a la 3a Divisió, en tres temporades. El vilafantenc va ser escollit aquest estiu com a substitut del de Sant Fruitós amb l'objectiu de cercar una opció que donés a l'entitat un perfil continuista i d'estabilitat, al marge dels mèrits que Punsí ja havia demostrat amb els seus coneixements i il·lusió. La Unió, que anunciarà en els propers dies el substitut de Xavier Punsí, vol agrair al fins ara tècnic la seva honradesa, l'esforç, la dedicació i la perseverança exhibides en els tres anys i mig que ha defensat l'escut de l'entitat.

Aquesta és la carta publicada per l'entrenador.