La Taula d’Entitats d’Inclusió de l'Alt Emporda estrena pagina web

2014-04-23 16:00

La Taula d’Entitats d’Inclusió de l'Alt Empordà estrena pàgina web coincidint amb la diada de Sant Jordi. Aquesta iniciativa neix de l’interès de les entitats socials de la comarca de comptar amb un espai web propi que els permeti donar a conèixer els projectes solidaris i d’intervenció social que es porten a terme a tot el territori. 

La pàgina web de la Taula d’Entitats té com a finalitat promoure una major sensibilització i compromís de la població envers els projectes solidaris que promouen les entitats i informar sobre els projectes de voluntariat en què la ciutadania por participar tant a la comarca, com a Catalunya i a l’estranger. 

La pàgina web compta amb una secció destinada a donar a conèixer els projectes de voluntariat de les entitats, informació general sobre què vol dir ser voluntari (drets i deures) i té un espai d’agenda i de notícies mitjançant el qual s’informarà diàriament de les activitats que porten a terme les entitats socials a la comarca. 

La seva adreça és: www.plataformaentitatsaltemporda.cat

La Taula d’Entitats d’Inclusió, que està impulsada des de l'àrea de Benestar del Consell Comarcal a través del Pla per la Inclusió i la Cohesió Social de l'Alt Empordà, regala uns punts de llibre que s’han editat per celebrar l’estrena de la seva pàgina web i que es poden descarregar directament.