La setmana Vaileta acaba amb una actuació de 7 a Castelló d'Empúries

2014-07-21 09:00

El diumenge, tot i la pluja, els Vailets de l'Empordà van continuar amb l'actuació a la sala polivalent de Castelló d'Empúries. La diada castellera va començar amb un pilar de 4 caminat dels Vailets que va caure en la última girada. En primera ronda van atacar el 3 de 7, que van descarregar molt fermament. En segona ronda van fer dos intents desmuntats del 4 de 7, que l'havien plantejat amb unes mides grans i tot i reduir-lo no s'hi van acabar de sentir còmodes. Per acabar van descarregar el 5 de 6  el qual es va notar que l'han estat treballant als assajos ja que en les dues darreres diades els hi havia suposat més d'un mal de cap. Per acabar van alçar el pilar de 5 i dos pilars simultanis de 4.

Els Castellers de Sant Vicenç dels Horts van descarregar un pilar de 4 d'entrada i un 2d6 en primera ronda. Després van carregar el 3 de 7, que va caure quan l'anxeneta ja sortia. L'actuació va restar parada prop d'una hora pel trasllat d'un casteller a l'hospital. Finalment van descarregar un pilar de 4 de comiat.

Pel que fa als Pallagos del Conflent, els faltava mainada i no van poder actuar. Tot i això, van desplaçar-se fins a Castelló d'Empúries a fer pinya i posar gralles i timbals.

Amb aquesta actuació els Vailets tanquen la Setmana Vaileta que han fet coincidir amb la Festa de la Mare de Déu del Carme, en la qual han assajat a la fresca, han rebut formació castellera, han alçat pilars a l'arribada de la Verge del Carme després de la processó pels canals i s'han divertit amb gimcanes i espectacles.