La Sala Online reprèn els concerts en directe aquesta tardor amb Elisabet Franch i Albert Guinovart

2020-10-24 11:00

El dimecres 28 d'octubre, a les 8 del vespre, el canal de Youtube de la-sala.online emetrà en directe el primer concert d’aquesta tardor. La protagonista serà la flautista Elisabet Franch acompanyada del pianista Albert Guinovart tocant des dels Estudis Musiclan, l’streaming a càrrec de la productora The Jump.

L’Elisabet i l’Albert presentaran un programa fusió entre música catalana i música francesa, clarament Belle Époque. Així, podrem escoltar obres com la Sonatina de Manuel Oltra (Mestre d’Albert Guinovart) i l’esperada Sonata per a flauta i piano del propi Albert Guinovart (primera gravació). Per aquesta ocasió, l’Albert també ha preparat un arranjament per a flauta i piano dels seus 4 Preludis de Llum, que enllaçaran amb el conegut Prélude à l’après-midi d’un Faune de Claude Debussy. El concert es completarà amb la Pavana per a una infanta difunta de Maurice Ravel, la Sonata per a flauta i piano de Francis Poulenc i Les Chemins de L’amour, també de Poulenc.

A més, el públic, tindrà l'oportunitat de conversar amb l’Elisabet i l’Albert durant la seva actuació fent-la així més propera i espontània. Amb la mateixa fórmula amb la que ja ens té acostumats, LA-SALA.ONLINE, oferirà el concert de manera gratuïta i ja ha obert la taquilla inversa que s’habilita per a cada ocasió. Una soirée amb música de caràcter impressionista, a càrrec de dos grans intèrprets de casa nostra, a casa vostra.