La-sala.online estrena nova temporada de concerts sense sortir de casa amb Isaac Fernández

2021-12-06 18:00

A principis de desembre tornen els concerts de La-Sala.Online. Els dijous a les 20:30 actuaran bandes o músics en solitari i, repetint el mateix format, s’emetran en streaming per les plataformes Twitch i Youtube. A càrrec de l’streaming The Jump Productions i amb la sonorització de Jordi Solé dels estudis de gravació Music Lan d'Avinyonet de Puigventós.

La-sala.online va ser una proposta sorgida a mitjans de maig de 2020 arrel de la pandèmia mundial. En aquells moments, la dificultat per poder gaudir de la cultura va fer que la  necessitat de reunir-se i passar una bona estona escoltant música creixés. El format que oferia la.sala.online ho tenia tot: emissió en directe, compartir-ho a xarxes, xatejar amb els  assistents al concert i fins i tot amb els propis músics. A més els assistents també podien demanar temes i recolzar als seus músics mitjançant la taquilla inversa. Aquesta revolució a l’hora de assistir a un esdeveniment musical va fer que guanyés molts seguidors fidels i es fes un lloc en el panorama musical local. Els artistes que hi assisteixen també els encanta la proposta. Molts d’ells comenten que és una oportunitat per créixer i que es senten com a casa en aquest format. D’aquí que la majoria vulguin repetir!

Recentment, la-sala.online ha estrenat pàgina web on hi trobareu, entre altres apartats, l’aparador de la música de proximitat. La possibilitat de revisar els artistes que hi han passat, buscar-los per localització i, fins i tot, un formulari per si hi ha algun músic interessat en participar en aquesta proposta. També es compta amb una plataforma nova, un espai per a la comunitat on comentar els concerts o penjar fotos i on residirà un material exclusiu de cada artista.

El concert que obrirà la temporada serà el d’Isaac Fernández cantant, artista i compositor nascut al Maresme. Presentarà el seu darrer treball titulat ‘Pensamientos antes del Big bang’. Serà aquest dijous dia 9 a les 20:30 als canals de Youtube i Twitch de la-sala.online.