La Ruta pel Sí de CDC passa per Figueres el divendres 28

2014-03-26 10:00

La “Ruta pel Sí” que ha engegat Convergència Democràtica de Catalunya passarà divendres per l'Alt Empordà. Aquesta acció es porta a terme durant set setmanes i recorre tot el territori buscant ciutadans que vulguin donar el seu testimoni del perquè volen votar en una consulta sobre el futur del país.

Aquest divendres 28 de març, la furgoneta de la “Ruta pel Sí”, serà de 11 a 13 hores al mercat del Port de la Selva. I a partir de les 16 hores i fins les 21 hores serà a la Rambla de Figueres, davant del Museu del Joguet.

La jornada acabarà amb una xerrada col·loqui a càrrec de Josep Rull a les 20.30 hores sota el títol “Sí, vull votar”. L’acte, que presentarà l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip,  tindrà lloc a la Sala de conferències del Museu del Joguet.

La “Ruta pel Sí”, forma part de la campanya “Sí, vull” que va engegar CDC fa unes setmanes i que vol incentivar la societat a què participi en la consulta. En aquesta fase de la campanya, la de la “Ruta del Sí”, una furgoneta amb un càmera visitarà cada dia dos municipis d’una mateixa comarca -un al matí i un a la tarda- buscant ciutadans que, davant les càmeres, vulguin donar i explicar el seu “sí, vull votar en una consulta”. De totes les persones que s’enregistrin es farà diàriament una selecció i es penjarà el seu testimoni al web www.sivull.cat. Igualment, es farà una selecció per a triar els protagonistes del vídeo final de la campanya.