La revista D'Estil lliura els seus premis aquest dijous

2010-11-24 09:00

La sommelier Meritxell Falgueras Febrer, cinquena generació del Celler de Gelida de Barcelona, i el xef Raül Balam Ruscalleda, que actualment lidera el restaurant Moments de l’Hotel Mandarín Oriental Barcelona, rebran el II Premi D’Estil en reconeixement de la seva emprenedoria. 

La iniciativa sorgeix del suport manifest dels responsables de la revista gironina D’Estil cap a gent jove del país que, com ells, engega projectes amb il·lusió i entusiasme i que, a través de l’esforç i la constància, estan començant a obrir-se un camí destacat. En paraules de la directora de la publicació, Mar Casas, “el Premi D’Estil és la nostra particular forma de promocionar les noves generacions catalanes que prenen el relleu i de projectar una imatge optimista i farcida de possibilitats de nosaltres mateixos com a país. Sens dubte, aquest guardó representa una clara aposta pel reconeixement a l’esforç i a la feina ben feta d’una generació que puja amb motivació i esperit d’emprenedoria malgrat les dificultats”.

La cerimònia de lliurament del II Premi D’Estil tindrà lloc el proper dijous, dia 25 de novembre, a dos quarts de nou del vespre, al Consell Comarcal de l’Alt Empordà, al carrer Nou, 48, de Figueres. El saxofonista Pep Poblet amenitzarà la vetllada.