La revista D'Estil lliura el seu premi al grup Txarango

2013-12-09 08:00

Txarango, una de les bandes musicals amb més auge del moment, rebran el V Premi D’estil en reconeixement de la seva emprenedoria. La iniciativa sorgeix del suport manifest dels responsables de la revista gironina D’estil cap a gent jove del país que, com ells, engega projectes amb il·lusió i entusiasme i que, a través de l’esforç i la constància, estan començant a obrir-se un camí destacat. En paraules de la directora de la publicació, Mar Casas, “el Premi D’estil és la nostra particular forma de promocionar les noves generacions catalanes que prenen el relleu i de projectar una imatge optimista i farcida de possibilitats de nosaltres mateixos com a país. Sens dubte, aquest guardó representa una clara aposta pel reconeixement a l’esforç i a la feina ben feta d’una generació que puja amb motivació i esperit d’emprenedoria malgrat les dificultats”. 

La revista D’estil, amb motiu de la celebració del seu aniversari, cada any escull un espai emblemàtic de la geografia altempordanesa (perquè és el bressol de la publicació) per organitzar un còctel amb col·laboradors, clients, amics i autoritats diverses on participen rostres que han aparegut a la revista en el darrer any. És en aquest marc festiu que es lliura el Premi D’estil d’entre tots els perfils entrevistats al llarg de l’any a la secció “Retrats d’emprenedors”, que recull històries de joves que comencen a despuntar en el seu sector professional.

La cerimònia de lliurament del V Premi D’estil tindrà lloc el proper dimecres 11 de desembre, a dos quarts de nou del vespre, a la Casa Empordà (antic Escorxador), situada la plaça de l’Escorxador, de Figueres. L’acte comptarà amb la presència dels premiats. Després del lliurament del premi, el Grup Samuga servirà un refrigeri on s’inclourà la creació d’un tastet inspirat en la revista D’estil, que anirà a càrrec de la sidreria Txot's. Entretant, es podrà gaudir de les notes del saxofonista Pep Poblet.

En aquests moments, D’estil està distribuint 3.000 exemplars per diversos punts exclusius ubicats al llarg de les comarques gironines: hotels de quatre i cinc estrelles, restaurants d’estrella Michelin, camps de golf, balnearis i centres de benestar i salut, reconeguts punts artístics i culturals. També es pot adquirir via subscripció a través del seu portal web, www.destil.cat.