La revista Descobrir Catalunya del mes de maig es presenta a la Biblioteca de Roses

2014-05-14 11:50

Aquest dijous 15 de maig, a les 7 de la tarda, tindrà lloc a la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives de Roses la presentació de la revista Descobrir Catalunya. L'acte comptarà amb la presència del director de la publicació, Joan Morales, i amb els autors de l'extens  reportatge central de la mateixa,  dedicat al Cap de Creus. 

La revista turística Descobrir Catalunya dedica el seu número corresponent a aquest mes de maig al Cap de Creus, destinant les 50 pàgines del seu dossier central al reportatge “Cap de Creus: mites i secrets de l'Empordà més inspirador”. Al llarg dels diferents articles que composen el dossier, es realitza un recorregut per la geografia i paisatges del Cap de Creus, per les llegendes d'aquest territori mític, pels seus creadors, per la seva gastronomia i, per últim, pel turisme.

Un passeig per Colera, Llançà, Portlligat, el cap de Norfeu, Cadaqués i Roses, tot seguint el rastre de mites i llegendes, recollint versos i descripcions literàries, la veu de la gent que viu i treballa al territori, i la riquesa dels productes de la mar i la terra.