La propera setmana s'asfaltaran els carrers Castelló, Mendez Núñez, Sant Pau, Riumors i Pujades de Figueres

2014-11-21 17:00

La setmana vinent comencen els treballs de la primera fase del Pla d’Asfaltatge 2014 a la ciutat de Figueres, que permetrà la millora de 5.168,5 metres quadrats de via pública. Segons ha planificat l’empresa adjudicatària, Aglomerats Girona, els carrers on s’actuarà són Castelló, Mendez Núñez, Sant Pau, Riumors i Pujades. La tasca s'allargarà fins el 2 de desembre. 

L’Ajuntament de Figueres té previst asfaltar, els mesos vinents, trams d’altres punts de la ciutat com els carrers Capallera, Montgó amb Marignane, Monturiol, Oliva, Ponent, Portlligat i Calçada dels Monjos. En total, 12.000 metres quadrats de nou asfalt.

Encara en l’àmbit de la via pública avui han acabat els treballs de renovació del tram final de la vorera sud del carrer Monturiol, des del Bar El Dynàmic fins a La Rambla, que s’han allargat una setmana. Finalment, el ministeri de Foment ha comunicat al consistori que els dies 15 i 16 de desembre s’asfaltaran diferents trams de l’avinguda Salvador Dalí. Des de la Guàrdia Urbana ja es treballa en un dispositiu per minimitzar el màxim possible les molèsties d’aquests treballs.