La programació de l'Acústica creix amb Joan Colomo, Dolo Beltrán, Xarim Aresté i Miqui Puig entre d'altres

2016-07-25 12:00

La quinzena edició del Festval Acústica de Figueres ha afegit nous artistes al cartell que va presentar fa unes setmanes. Joan Colomo, Dolo Beltán, Xarim Aresté, Marion Harper i els dj's Miqui Puig i Adrià Giner actuaran a la plaça Josep Pla i ho faran des de la balconada del teatre.

Joan Colomo, un dels autors més singulars del nostre país, presentarà en format acústic el seu darrer disc Sistema (B-Core). La líder de Pastora, Dolo Beltran juntament amb Jordi Busquets, un dels millors guitarristes de casa nostra, s’han unit per oferir un recital en format íntim però enèrgic on es podran escoltar algunes de les noves cançons de Dolo Beltrán en solitari i els grans èxits de Pastora. Xarim Aresté, el guitarrista de Flix i un dels artistes amb més credibilitat presentarà el seu segon disc La Rosada (Bankrobber) guardonat com el millor disc de pop-rock de l’any 2015 dels Premis Enderrock. La trajectòria de l’antic líder de Very Pomelo està en total ascens.

Miqui Puig DJ, l’antic membre de Los Sencillos farà una de les seves imprescindibles sessions de pop del bó que serà la seva estrena com a dj a l’Acústica. També s'incorpora Marion Harper, una de les veus femenines amb més projecció d'avui en dia i la guanyadora del Premi Descobertes del festival Strenes de Girona. La crítica l’ha comparada amb Gossip o Chvrches. Tanca aquesta darrera tongada d'artistes, Adrià Giner Dj, selector habitual de la Serradora o dels Fucking Fridays del Sikim entre d’altres, que serà el responsable de posar el fil musical a l’Acústica Market, una de les novetats d’aquest any.