La Popular porta la poesia al Castell de la Trinitat de Roses

2011-06-01 09:00

Aquest cap de setmana se celebra a Roses el festival de cultura contemporània i patrimoni La Popular. Comença el  divendres amb una vetllada poètica al Castell de la Trinitat. Seran quatre hores d'accions amb micropoesia, pintura, música, happening i projeccions.

La vetllada poètica, que forma part de la programació del CRAC (Centre Roses Art Contemporani), vol ser un referent i convertir-se en una cita anual per donar la benvinguda a l’estiu en un espai ple de possibilitats com és el Castell i les seves espectaculars vistes sobre la badia. Vol ser també un espai obert a nous poetes i a tots aquells que gaudeixen de la poesia.

Per a aquesta primera edició, la vetllada comparà amb la participació de la Joana Brabo, popular després de la difusió del seu poema "Tu, tu, tothom" (micropoesia) i la Raquel Sakristan (pintura), amb l’espectacle “Lo bueno si brabo tres veces sakris”. Seguidament, hi haurà un Happening Poètic on tothom qui vulgui podrà participar i recitar els seus poemes o els poemes d’altres autors. Finalment, hi haurà una sessió de música jazz a càrrec de Dj Crazy Blues (Sílvia Breuer i Quim Casamitjana).

Durant tota la nit es podran veure una sèrie de projeccions de l’artista Luís Izquierdo. Hi haurà servei de bar i es podrà pujar fins al castell en el tren exprés.

Programa Vetllada poètica 2011 - 3 de juny - Castell de la Trinitat

21.00 h: Sortida del Tren Exprés (davant de l’oficina de Turisme) cap al Castell de la Trinitat
21.30 h: Joana Brabo (micropoesia) i Raquel Sakristan (pintura), presenten l’espectacle “Lo bueno si brabo tres veces sakris”.
22.45 h: Happening poètic, obert a la participació del públic
00.00h: música de rock, boogie i blues a càrrec de Sílvia i Quim (Dj Crazy Blues). Hi haurà servei de bar.
01.00 h: tornada del tren expres del Castell de la Trinitat a la Ciutadella.

La Popular s'allarga tot el cap de setmana amb tallers, projeccions i actuacions. Dissabte hi destaca el concert d'El Petit de Cal Eril presentant el seu nou disc "Vol i dol" (22:30). Totes les activitats es fan al Castell de la Trinitat i són gratuïtes.