La Policia Local de Roses deté un jove amb marihuana i cocaïna que ha intentat saltar-se un control amb risc d'envestir els agents

2020-06-10 17:30

La Policia Local de Roses ha detingut aquest matí un conductor de 21 anys d’edat en possessió de 31 grams de marihuana, 10 grams de haixix i 4 grams de cocaïna. La detenció ha tingut lloc després que el conductor hagi iniciat la fuga després de saltar-se un control de trànsit a l’entrada de Roses i d’envestir els agents que el realitzaven.

La detecció del vehicle ha tingut lloc en un control de trànsit que la Policia Local de Roses realitzava a la carretera GI-610, en la intersecció amb la ronda de circumval·lació. Sobre les 11.15 h, un turisme s’ha saltat el control, donant-se a la fuga i generant una situació de risc cap als agents que realitzaven el servei, els quals han hagut d’apartar-se per no ser envestits.

La persecució policial iniciada immediatament ha permès interceptar poc després el vehicle al carrer Pica d’Estats. En l’escorcoll realitzat, s’han localitzat 8 paperines (4 grams) de cocaïna, 9 bossetes (31 gr.) de marihuana, una peça (10 grams) de haixix i diners en efectiu per valor de 270€.

El conductor del vehicle ha estat detingut per un presumpte delicte de tràfic de drogues i dos delictes contra la seguretat viària (conducció temerària i conducció sense permís de conduir) i ha estat traslladat a l’Àrea de custòdia de detinguts de Mossos d’Esquadra, a l’espera de ser posat a disposició judicial.