La Policia de Roses recupera 5 bicicletes robades

2011-08-18 13:00

El passat cap de setmana, 13 i 14 d’agost, la Policia Local de Roses va recuperar cinc bicicletes presumptament sostretes més, que passen a sumar-se a les quatre detectades el passat 9 d’agost. Fins al moment ja s’ha retornat el material a tres des seus propietaris, mentre la policia continua les indagacions per poder procedir a la devolució de la resta de bicicletes.

Després que la Policia Local de Roses detectés i recobrés el passat 9 d’agost 4 bicicletes robades gràcies a l’avís d’un ciutadà que va alertar els agents, aquest passat cap de setmana la recuperació s’ha vist ampliada a 5 bicicletes més. En aquesta ocasió l’actuació ha estat possible gràcies al dispositiu de detecció de vehicles robats impulsat periòdicament per la policia rosinca. L’enretirada de la primera bicicleta es va fer el passat dissabte 13 d’agost, mentre que l’endemà, diumenge 14 d’agost, es recuperaven quatre més al carrer Sant Antoni de la població.

Una d’aquestes bicicletes ja ha estat retornada al seu propietari, mentre la policia prossegueix les comprovacions oportunes per localitzar els amos de la resta i poder procedir també a la seva devolució. Pel que fa a les bicicletes recuperades el passat 9 d’agost, dues d’elles ja han estat retornades als seus propietaris.

El servei de detecció de vehicles robats impulsat per la policia de Roses consisteix en un control i seguiment específics d’aquells vehicles que apareixen als carrers de la població i que, ja sigui pel lloc d’estacionament, per les característiques pròpies del vehicle, etc, presenten indicis que puguin haver estat robats. En aquests casos, els agents recullen el número de placa, identificacions i característiques i realitzen un seguiment informàtic i les investigacions oportunes per detectar possibles denúncies per sostracció. La campanya ha permès ja recuperar fins al moment a la població nombrosos ciclomotors, bicicletes i cotxes (alguns d’ells de gamma alta).