La pluja obliga a suspendre 'Madama Butterfly' a Peralada a mitja funció

2017-08-10 09:00

L'organització del Festival Castell de Peralada informa que degut a la pluja, ha hagut de cancel·lar la segona funció de l'òpera Madama Butterfly davant les inclemències meteorològiques. L'òpera, estrenada a l'Estat, el passat dilluns 7 d'agost, ha començat amb gairebé una hora de retard i només s’ha pogut completar el primer acte. Quan faltaven deu minuts per arribar al final de la primera part, la pluja s’ha intensificat. Tot i així, el mestre Dan Ettinger i la Bilbao Orkestra Sinfonikoa, han tocat fins l'última nota sota la pluja davant un públic pacient. Un cop al descans, la pluja no ha cessat i l'organització ha decidit cancel·lar l'espectacle.


El Festival tornarà la totalitat de l'import de les entrades a partir de demà. Les devolucions es realitzaran a través del mateix canal de compra. 

El Festival Castell de Peralada entra en la seva recta final amb Malú, avui dijous, James Rhodes el divendres, Diego el Cigala, dissabte, el musical Gerónimo Stilton, el dia 14, Jarabe de Palo el 15 i Acosta Danza el 17.