La platja del Rec del Molí de l'Escala tindrà un tram on poder-hi anar amb gossos

2017-01-31 11:00

El ple de l'Ajuntament de l'Escala ha aprovat el nou pla d'usos de platges d'aquest any 2017. La novetat és que incorporarà la creació d'un espai a la platja del Rec del Molí per poder-hi anar amb gossos a partir d'aquest estiu. És la primera de les platges d’Empúries.

Aquesta era una reivindicació que havia anat en augment els darrers anys i l'Escala no tenia fins ara cap platja de sorra en què s'hi permetés l'accés de gossos. En el pla d'usos de platges que es va aprovar ahir s'incorpora que el tram de la platja del Rec del Molí que va des de la passera d'accés fins al rec quedi delimitada i senyalitzada per a aquest ús, mentre que la resta de la platja seguirà sent només per a banyistes. Això obliga a desplaçar uns metres una de les concessions d'ús recreatiu que hi havia en aquesta zona.

El regidor de Medi Ambient, Àngel Rodríguez, apunta que "a més de la senyalització i delimitació de l'espai, també es reforçaran el nombre de paperes i esperem que els propietaris de gossos ens ajudin a mantenir tota aquesta zona neta, ja que l'objectiu és que hi hagi una platja on poder anar amb els animals, sense que això representi que aquesta no hagi d'estar en les millors condicions possibles".