La plataforma que no vol camions per Figueres exposa els seus arguments a l'alcaldessa de Vilafant

2013-11-20 18:30

Aquest migdia, els impulsors de la campanya “Prou Camions per dintre a Figueres NII i N260” s’han reunit amb representants de l’Ajuntament de Vilafant, a la seva seu municipal. Hi eren presents l’alcaldessa Consol Cantenys, Josep Puigmal, 1er Tinent d’Alcalde i Lluís Gratacós, arquitecte muncipal, d’una banda; i de l’altre, Joan Antoni Bertran, exregidor de Vilafant i de Figueres, Joan Oliva, activista veïnal figuerenc i col·laborador de Ràdio Vilafant, i Carles Colomer, tots tres membres de Figueres Democràcia.

Els membres de la plataforma han explicat els motius de la seva reivindicació, els antecedents, les implicacions i l’actualitat del problema i les propostes que plantegen per a la resolució del conflicte.

L'alcaldessa de Vilafant Consol Cantenys s'ha mostrat oberta a estudiar les propostes fetes pels membres de la plataforma, i en principi a l'ajuntament de Vilafant es mostra favorable a que els camions de gran tonatge utilitzin la variant d'Ordis i no passin pel municipi.

La plataforma continuarà tallant l'Avinguda Salvador Dalí de Figueres cada dijous a la 1 i durant quinze minuts per fer visible la seva reivindicació.