La Plataforma Prou Camions N-II no es dissoldrà i vigilarà que no passin tràilers

2013-04-18 08:00

L'assemblea de la Plataforma Prou Camions N-II ha acordat deixar de tallar la carretera a diari, ja que s'ha obtingut el que es va demanar més urgentment. Malgrat tot, queda encara un segon punt a reclamar: les millores en infraestructures per aconseguir una N-II més segura. S'ha votat a mà alçada entre els presents sobre la continuïtat de la Plataforma Prou Camions N-II i la votació ha estat positiva per majoria. D'aquesta manera es decideix que puntualment es faran accions per reclamar  l'aprofitament de l'autopista i rebutjar el desdoblament de la N-II.

Aquest dijous, darrer dia dels talls de carretera es farà un esmorzar de 9 a 10 del matí i es proposa una encesa d’espelmes en record a les víctimes de la N-II. A la tarda hi haurà una cantada dels nens de l’escola i pintada passos zebra amb guixos. Serà la primera acció de reclam de millores en la via. A les 9 de la nit es programa un sopar de carmanyola per a compartir, a banda i banda de la carretera, fent utilització dels passos de zebra i a mitjanit s'esperaran les dotze campanades per celebrar que es comença a aplicar la llei de prohibició del pas de camions.

El divendres, ja sense tallar la carretrea, hi haurà un esmorzar amb arrossada a la vorera per controlar si passen o no camions en el primer dia d'aplicació de la resolució. "A partir d'ara no tallarem, però ens mantindrem a prop i vigilants" diuen.