La pista de gel de Figueres obre fins la vigília de Reis a la plaça Josep Pla

2018-12-07 09:30

Des del dimecres 5 de desembre, ha entrat en funcionament la pista de gel de Figueres de la mà de Comerç Figueres Associació amb el suport de l'Ajuntament de Figueres. Fins al pròxim 5 de gener de 2019 es podrà patinar sobre gel en ple centre de Figueres.

Comerç Figueres Associació amb el suport de l'Ajuntament de Figueres, vol aportar il·lusió a la ciutat i ha fet possible que torni a haver-hi una pista de gel durant el període nadalenc i de Festes. Una acció que de ben segur ajudarà a millorar l'experiència de compra i fer que la ciutat també guanyi visitants per aquestes dates gràcies a l'atractiu d'aquesta activitat. 

La pista està a la plaça Josep Pla i sota una carpa de 25 m x 10 m que la cobreix per a garantir-ne el màxim funcionament i afluència, malgrat inclemències meteorològiques. Té unes mides de 20 m x 9,5 m de superfície gelada i per a la pràctica de l'activitat. L'explotació la fa l'empresa Rutac dedicada a l'oci i activitats de lleure. 

Els horaris previstos són:
Lectius escolars: de 15.30 h a 22 h
No lectius escolars i festius: de 10 h a 22 h
El 6, 7, 8 i 9 de desembre s'obrirà com un festiu, tot el dia.

Les entrades es poden comprar mateixa pista (box) a 6 € per sessió de patinatge sobre gel. També a les botigues associades a Comerç Figueres Associació que disposin d'entrades. A l'Oficina de Servei de Comerç Figueres Associació en horari d'oficina (de dilluns a divendres de 9 h a 19 h), on es podran aconseguir les entrades amb descompte (1 €) tot presentant els tiquets de compra superiors a 20 € tant si són individuals o com si són agrupats en diferents establiments associats. L'oficina es veu des de la Pista de Gel, al carrer Forn Nou, nº6.