La Penya Motorista Figueres rep la insígnia d'or de la Federació Catalana de Motociclisme

2009-12-20 20:05

Dissabte 19 de desembre el Sr. Eduard Clavaguera va recollir, en representació de la Penya Motorista Figueres, la insígnia d’or de la FCM al CAR de Sant Cugat en l’acte de cloenda de la temporada motociclista 2009 en què es lliuren els premis als millors pilots catalans de la temporada i es ret homenatge a algunes entitats i institucions vinculades al món de la moto, així com a alguns pilots que han brillat fora de les nostres fronteres. La Penya també va rebre el premi com a club campió de la Copa Catalana Supermotard 2009 en categoria promo 85, en haver estat campió de la Copa el pilot de la Penya, Dorian Martínez.

El lliurament per part de la Federació Catalana de Motociclisme de la insígnia d’or a la Penya Motorista Figueres amb motiu del seu cinquantenari ha estat el colofó a aquest any de celebracions, del qual cal subratllar la publicació del llibre “50 anys amb la Penya Motorista Figueres. 1959-2009” del periodista empordanès Santi Coll, l’exposició fotogràfica del cinquantenari i el sopar homenatge als antics presidents i als socis, amb espectacle humorístic inclòs.

El reconeixement de la Federació no és més que la constatació del camí recorregut durant mig segle i suposa insuflar nous ànims per continuar treballant amb esforç i constància per al motociclisme figuerenc, empordanès i català.