La nova llar d’infants de Figueres es diu Lilaina

2011-09-25 11:00

La nova llar d’infants de Figueres ja té nom: Lilaina. Aquest dissabte, abans de la inauguració oficial, es va fer públic el nom del nou equipament que ja disposa de 54 alumnes inscrits i que es va posar en funcionament coincidint amb l’inici del curs escolar 2011 - 2012. Una llar d’infants que, juntament amb Els Pins, Bon Pastor i Xuclamel, permet que les places públiques municipals per a nens i nenes de 0 a 3 anys arribi a 300.

Durant l’acte d’inauguració l’alcalde de Figueres, Santi Vila, va destacar el privilegi de la ciutat de poder inaugurar un centre educatiu malgrat el context actual. L’alcalde va afegir que amb prudència, no hem d'aturar el procés de modernització i millora de serveis endegat fa quatre anys. La inauguració va comptar amb la presència del director del Serveis territorials d’Ensenyament a Girona, Albert Bayot.

Centenars de persones -membres de la comunitat educativa, pares i mares d’alumnes i veïns del barri, entre d’altres- van participar a la jornada de portes obertes.