La Nit dels Morts de l'Embranzida Jove es farà a la Ciutadella de Roses el dia 10

2012-11-05 14:00

"La Nit dels Morts, el passatge del terror" organitzat per l'Embranzida Jove de Roses, arriba enguany a la sisena edició i ho fa amb més força i novetats que mai després de la suspensió de l'edició anterior a causa del mal temps. Aquesta sisena edició porta por títol “L'últim ball de la jove immortal” i es realitzarà a la Ciutadella de Roses el dia 10 de novembre des de les vuit del vespre. 

Des dels seus inicis, l'any 2007, aquest esdeveniment s'havia realitzat al Teatre Municipal de Roses acompanyat d'un espectacle infantil, castanyada i concerts. Degut a la massiva afluència de gent, que en la darrera edició va rondar les 800 persones, l'organització ha decidit traspassar La Nit dels Morts a la Ciutadella de Roses, espai que ofereix una millor ambientació i on podrà donar cabuda a tot el públic. L'Embranzida ha decidit també prescindir en aquesta ocasió de l'espectacle infantil i l'actuació musical, per abaratir costos i centrar-se en perfeccionar el passatge del terror. 

En aquesta edició hi participaran un centenar de persones de totes les edats, entre actors i col·laboradors, consolidant-se així com una activitat tradicional de Roses.
S'iniciarà davant la Ciutadella de Roses a les vuit del vespre amb un espectacle pirotècnic a càrrec de l'associació Senyors del Foc de Castelló d'Empúries i tot seguit s'obriran les portes al passatge del terror. S'ha preparat un circuit guiat a través de la Ciutadella on succeiran diferents escenes enllaçades per un argument central, que aportarà al públic disposat a passar-ho bé, una sensació de terror única. 

L'Embranzida Jove comptarà amb el suport de les associacions Xarxa de Convivència de Roses, Creu Roja, així com del Consell Comarcal de l'Alt Empordà i de l'Ajuntament de Roses. L'entrada al passatge tindrà un preu de 2€, que serviran per ajudar a finançar l'associació.