La Nit del Turisme Empordanès inclourà una conferència, els Premis Tramuntana i la Mostra Gastrosolidària

2014-12-14 10:00

El dilluns 15 de desembre, l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà i el col·lectiu gastronòmic La Cuina del Vent organitzen la Nit del Turisme, una fusió de tres esdeveniments de nivell, una jornada professional, els premis Tramuntana i la segona Mostra Gastrosolidària de l’Alt Empordà, enguany dedicada a La Marató de TV3. 

La jornada professional es concretarà en una conferència sobre les noves tecnologies aplicades als negocis d’hostaleria i turístics a càrrec de Genís Roca. Genís Roca és soci president de la consultoria en transformació digital Roca Salvatella, col·labora habitualment en mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio i també és membre del Consell Assessor en Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Generalitat de Catalunya, de l’Ajuntament de Barcelona i de diversos organismes de l’Estat espanyol.

Els Premis Tramuntana són el reconeixement que fa cada any l’Associació d’Hostaleria a persones, empreses i proveïdors que s’han distingit per algun motiu en l’àmbit del seu sector i en la relació amb l’Associació. Enguany es concedeixen a l’Hostal Restaurant La Tina del Port de la Selva, en la categoria de Premi a l’Honor Empresarial; a Tomàs Carreras (a títol pòstum), de l’Hotel Octàvia de Cadaqués com a Premi a l’Honor Professional, i al Celler Arché Pagès com a Premi a l’Empresa Proveïdora del sector.

Finalment la Mostra Gastrosolidària és una trobada gastronòmica amb un vessant social que destina els guanys que s’obtenen a una causa solidària. La primera edició es va dedicar a #focEmpordà i ara es col·laborarà amb La Marató de TV3.

Aquesta edició la celebraremse celebrarà a l’Hotel Torremirona de Navata amb un bufet lliure a base de tastets ─14 entrants i 14 cassoletes─ elaborats pels xefs del col·lectiu La Cuina del Vent, acompanyats per un ampli bufet de productes d’alimentació (vins, formatges, embotits, pans i altres) aportats per reconeguts productors de la comarca.