La Nit del Correllengua de Figueres ofereix una lectura dramatitzada, rock en viu i punxadiscos

2016-10-19 10:00

Figueres celebrarà una nova edició de la Nit del Correllengua amb un acte literari dedicat a Montserrat Roig, les actuacions dels grups Descarrilats i La Granja Show i la sessió de punxa-discos amb PD Llamp i Radio Cassette Night amb una selecció d'èxits festius i ballables en català. 

La Nit del Correllengua començarà a les 8 del vespre la Biblioteca Fages de Climent on hi haurà una lectura dramatitzada de textos de Montserrat Roig. Diferents actrius de La Funcional Teatre faran aquesta lectura titulada "Per la llibertat: sesne tel als ulls".

Seguidament a la plaça de l'església de Sant Pere s'escoltaran les cançons dels grups Descarrilats i La Granja Show, una actuació que començarà a dos quarts de deu de la nit. La festa s'allargarà després a La Serradora de la plaça del Sol on s'ha programat una sessió de més de tres hores de cançons en català. Èxits de diferents èpoques que es deixen cantar i ballar. Així hi haurà cançons de Sopa de Cabra, Els Amics de les Arts, Els Catarres, Txarango, Els Pets, Sangtraït, Oques Grasses i molts més. La selecció musical va a càrrec del PD Llamp de Castelló d'Empúries i Josep Serra i Carles Pujol de Radio Cassette Night.