La Nau Oliva engega un projecte solidari amb Open Arms amb el seu casal artístic

2020-02-25 19:01

La Nau Oliva organitza per vuitè any consecutiu el seu casal artístic durant tot el mes de juliol. Aquest casal dedicat a les arts escèniques (dansa, música i teatre) i les arts plàstiques va ser el primer especialitzat a la ciutat de Figueres, i cada any ha anat consolidant-se en el seu àmbit. 

Els nens i nenes d’entre 6 i 14 anys gaudeixen d’un juliol ple d’activitats i classes relacionades amb el món escènic. Ho fan d’una manera molt lúdica, desenvolupant la creativitat, fomentant el treball en grup, la participació, el companyerisme i les relacions socials. Es potencia la sensibilitat musical i el treball interpretatiu, es desperta l'interès pel moviment i els diferents estils de la dansa. I el més important de tot, gaudir i divertir-se a través de les arts.

Un dels punts forts és la realització de l’espectacle de cloenda del casal artístic. Els nens i nenes, durant tot el mes i amb una temàtica determinada, participen en tot el procés de creació, posada en escena, coreografies, interpretació, cançons, vestuaris i un llarg etcètera. 

L'esdeveniment és molt esperat tant pels nens i nenes com pels familiars, amics i públic en general, i és per aquest motiu que, la direcció de La Nau Oliva vol engegar un projecte solidari donant el 100% de la recaptació de les entrades d’aquest espectacle a organitzacions no governamentals sense ànim de lucre. 

Aquest any es destinarà la totalitat de la recaptació a l’ONG Open Arms que té entre les seves necessitats la renovació de la seva embarcació de rescat.

Open Arms és una organització no governamental i sense ànim de lucre, la seva principal missió és protegir amb la seva presència en la mar a aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa.