La marca empordanesa Rita Row participarà a la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid

2014-02-06 12:00

La marca de roba catalana Rita Row de les dissenyadores empordaneses Xèinia Semis i Imma Serra participarà a la Mercedes-Benz FashionWeek Madrid, coneguda tradicionalment com a ‘Cibeles’. Rita Row va néixer fa un any, des de llavors, 7 establiments de tot l’Estat ja vénen els seus productes i han participat en 5 fires. com Mercado Central de Diseño, Fitting Room o Nómada Market. Ara, aquest mes de febrer, arriba el torn de la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid entre els dies 14 i 18.

Xènia Semis i Imma Serra, dissenyadores i fundadores de la companyia, han explicat que el fet de participar a Cibeles com a marca jove els obre noves portes per donar-se a conèixer: “Ens dirigim a un perfil de dona d’entre 20 i 40 anys interessada per la moda però, sobretot, per adquirir peces de disseny únic amb teixits seleccionats a un preu molt assequible” ”Tenim moltes ganes d’obrir-nos camí cap a Europa”. En aquest sentit, les peces urbanes de Rita Row es caracteritzen per les asimetries, els tallats i les textures, sent elaborades en tallers locals de manera tradicional. A banda de roba, Rita Row també dissenya joies. 

Xènia Semis i Imma Serra han cursat estudis disseny de moda, Imma Serra a la BAU i especialitzada en coolhunting per la Central Saint Martins i Xènia Semis a IDEP i especialitzada en estilisme i aparadorisme. Han col·laborat amb grans dissenyadors i firmes com Bambi by Laura, Martin Lamothe, del Pozo o Diesel.