La marató de lectura del dia 21 es dedica a Fages de Climent

2012-04-20 14:00

L’àrea de Cultura del Consell Comarcal, amb el suport del Consorci de Normalització Lingüística de Catalunya, estan ultimant els detalls per a la celebració, aquest dissabte, de la novena marató literària, que en aquesta edició es dedica el poeta i escriptor empordanès Carles Fages de Climent. La marató consisteix en la lectura ininterrompuda de textos d’aquest autor, de les 9 del matí fins a les 9 del vespre, a la mateixa seu del Consell. 

A les 12 del migdia prendran part en la marató diversos familiars de Carles Fages de Climent, els quals seran complimentats pel president del Consell, Xavier Sanllehí, juntament amb altre membres de la institució comarcal. 

Participaran en la marató unes 150 persones de diferents edats i que van des de joves estudiants fins a jubilats i que llegiran proes poesia i epigrames de l’autor seleccionat. Per a participar-hi cal formular la corresponent inscripció a l’àrea de Cultura, que realitza la distribució horària de tots els participants en funció de les seves preferències al llarg de les 12 hores de durada de la convocatòria. El termini acaba el proper dia 20 d’abril. 

Aquesta és la novena marató literària que s’organitza des del Consell Comarcal de l’Alt Empordà a l’entorn de la diada de Sant Jordi. Les anteriors van ser dedicades al poeta Miquel Martí i Pol (2004), a la lectura de fragments del Quixot (2005), Josep Pla (2006) Maria dels Àngels Anglada (2007), Mercè Rodoreda (2008), Carme Guasch (2009), Montserrat Vayreda (2010) i Joan Maragall (2011).

 

Lloc de cerca