La Ludwig Band col·laborarà amb l'alumnat dels Planters de ConArte en el seu concert a Figueres

2024-01-18 09:00

El grup d'Espolla, La Ludwig Band, presenta el seu nou disc "Gràcies per venir", associant-se amb el projecte educatiu "Planters" de ConArte Internacional, tot recollint la proposta de Figueres Escena. El concert, d’aquests joves prolífics i desenfadats que estan revolucionant el panorama català, tindrà lloc el 3 de febrer de 2024, a les 20h, al Teatre Jardí de Figueres, i destaca per la col·laboració amb l’alumnat de tres escoles de primària locals: Amistat, Josep Pous i Pagès, i Anicet de Pagès que pujaran a l’escenari per cantar amb la banda i oferir una experiència única.

"Planters" és un programa educatiu que vetlla per l’accés a l’educació artística en horari lectiu. Abans del concert, l’alumnat d'aquestes tres escoles de Figueres, més de 250, tindrà l'oportunitat de participar en tallers amb els membres de La Ludwig Band, on coneixeran què vol dir formar part d’una banda i assajaran els temes que interpretaran conjuntament. S’editarà un video que documenta la col·laboració Figueres Escena, La Ludwig Band i ConArte que combinarà el procés creatiu conjunt als tallers a les escoles i del concert en si.

Aquest concert representa una oportunitat única per experimentar la màgia de la música en viu, amb l'afegit de la participació activa de l’alumnat on es podrà sentir l’especial vincle entre els músics experimentats i els més petits.

Les entrades es poden aconseguir a www.figueresaescena.cat i a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí el dijous de 19 a 21h i, el mateix dia del concert, a partir d'una hora abans.