La Llar d'Infants Bon Pastor celebra el seu 10è aniversari

2013-06-13 11:30

La Llar d'Infants Bon Pastor de Figueres prepara una festa commemorativa pel proper dia 22 de juny. Es farà de 4 a 7 de la tarda a la mateixa seu del centre. Tallers, contacontes, flashmob amb els nens i nenes i una cercavila, són algunes de les activitats programades per a la jornada.

Els responsables de la Llar de Infants han volgut deixar clar que la festa és oberta a tots els pares i alumnes del centre, els que hi són ara i els que han anat passant al llarg d’aquesta dècada, així com totes les persones del barri que hi vulguin participar.

En en aquests 10 anys., el centre educatiu ha volgut donar una atenció singular als infants i a les seves famílies. Segons els seus responsables, el seu projecte està basat en valors per a la convivència com la participació i la cooperació destacant el respecte a les maneres de pensar i de fer de les famílies, a les emocions dels infants i als seus ritmes de desenvolupament. És un centre on es treballa perquè tothom se senti acollit, on els espais i materials estan pensats per estimular les intel·ligències múltiples. L’equip educatiu té una visió d'infant competent amb moltes possibilitats d'aprenentatge i l'acompanya en el seu creixement, donant-li temps i vetllant pel seu desenvolupament integral (físic i motriu,  emocional i afectiu, intel·lectual i social). L'infant aprèn mitjançant el joc, la manipulació i l’experimentació de materials, els contes, les cançons, el diàleg i les vivències quotidianes.