La Junta Directiva Provincial del PP s'ha reunit a Figueres

2015-10-24 18:00

El PPC de Girona ha reunit la seva Junta Directiva Provincial aquest dissabte a Figueres. La trobada ha estat encapçalada per la Presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, i juntament amb el President Provincial, Enric Millo i ha participat també el president del grup parlamentari del PPC, Xavier García Albiol.

Un cop finalitzada la Junta, s’ha celebrat una botifarrada amb apoderats i interventors per tal d’agrair-los la seva tasca en les passades eleccions. Millo en la seva intervenció ha dit que "al PPC de Girona estem satisfets per haver mantingut, contra el desig de molts, la presència al Parlament de Catalunya”.

El president del grup parlamentari del Partit Popular Català, Xavier Garcia Albiol, ha afirmat que “el PPC i el Govern d’Espanya actuaran de manera contundent i proporcional, si el Govern de la Generalitat, CDC, i la CUP intenten utilitzar el Parlament de Catalunya amb propòsits independentistes”. Ha afegit “no consentirem cap mena de provocació en aquesta línia” i considera que de convocar-se aquest Ple, seria una agressió als catalans i al conjunt de ciutadans espanyols”

Per la seva banda i de cara a les properes eleccions de desembre, la presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat que “a Girona presentarem una llista renovada, oferint als gironins un missatge llocs de treball, i de vot útil davant el que estem veient, el vot de les modes on hi ha somriures i manca de gestió, o el vot de l’escenari de la inestabilitat i del deliri de la república catalana i de l’independentisme d’Artur Mas”.