La jornada dedicada a la nova ciutadania Nos+altres torna al Consell Comarcal

2014-12-03 09:00

Aquest dimecres, durant tot el matí, una cinquantena de professionals de diversos àmbits participaran en la 9a edició del cicle de jornades NOS+ALTRES.

L’edició d’enguany, organitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de Figueres amb el suport de la Direcció General per a la Immigració, proposa una reflexió centrada en una aproximació sociològica als fills i filles de la immigració i en analitzar la seva incorporació al mercat laboral.

La Jornada Nos+Altres comptarà amb la participació del psicòleg i escriptor Said el Kadaoui Moussaoui, que impartirà la ponència “Identitats complexes. Múltiplement arrelats o desarrelats. Ser fills de persones immigrades i no morir en l’intent” i de la sociòloga Judit Font Redolad, que impartirà la ponència “Immigració i societat: la incorporació dels fills i filles de la immigració al mercat de treball”.

En el marc d’aquesta jornada també es presentaran les experiències de treball dutes a terme a Sant Pere Pescador (projecte La Cuina Premi Inclusió 2013) per Mireia Vehí i Montse Boher de la Cooperativa Eines, el projecte EFCI per al foment de l’emprenedoria amb dones nouvingudes (Premis Nayra 2013) a càrrec de la Fundació Plataforma Educativa i la recerca “La realitat formativa i laboral dels i les joves fills i filles de famílies migrades residents a l’Alt Empordà” A càrrec de la Fundació Surt.

Podeu seguir el desenvolupament de la jornada a través del hashtag #nosaltres14 i a través del nostre perfil a Twitter @AEmpordainclou

 

Lloc de cerca