La Jazzejada de Vilamaniscle celebra la sisena edició aquest dijous 1 d'agost

2013-07-31 18:30

Aquest dijous 1 d’agost Vilamaniscle celebrarà la 6a Jazzejada, un esdeveniment que combina el jazz amb la degustació de vins ni un petit mos. L'any passat la Jazzejada va rebre prop de 2.000 espectadors que, per unes hores, es van fer seu aquest poble de menys de 200 habitants.

Cada any s'intenta millorar i complementar l’oferta. Enguany cal destacar la col∙laboració entre el Festival de Jazz de Girona i la Jazzejada Vilamaniscle, per produir conjuntament les peces que oferirà Girona Jazz Project Plays Bird, fent un tribut merescudíssim al saxofonista Charlie Parker. La nit s’obre amb una passejada pel poble amb el grup de Dixieland Gumbo Jass Band, un primer concert al carrer Tramuntana de pur jazz amb Oliver Llombart, el segon de la Girona Jazz Project i tancarà la Jazzejada el WOM Trio, interpretant peces de Jazz‐pop molt fresques. 

Passejant pel poble i escoltant música, els assistents poden tastar els darrers vins dels cellers Mas Pòlit i AV Bodeguers i els de la marca Furot d’Oliveda, tots de Vilamaniscle. Cal remarcar que res d’això seria possible sense la col∙laboració desinteressada de tots els veïns del poble.