La II Gala Albert Sidrach reunirà unes 400 persones al Castell de Peralada

2022-11-29 08:30

L'Associació Albert Sidrach serà l'amfitriona d’aquesta cerimònia filantròpica en benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu per la investigació del Sarcoma d'Ewing, càncer infantil. El sopar de la Gala tindrà lloc a l'emblemàtic edifici que suposa el Castell de Peralada, que serà testimoni d’aquest esdeveniment solidari en benefici de la recaptació de fons per la investigació d'aquesta malaltia a les comarques gironines.
Després d’una primera edició exitosa i que va superar totes les expectatives el 2019, ara l’associació celebra de nou aquesta Gala amb el mateix objectiu; Emocionar-nos, gaudir i continuar generant recursos en forma d’ajuda altruista per continuar investigant aquesta malaltia, juntament amb els esforços de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. 

El pròxim 3 de desembre, més de 400 persones es reuniran de nou a la sala polivalent d’esdeveniments de Peralada. La Gala, presentada per Jordi Vidal, comptarà amb el parlament de diferents autoritats, així com de Laura Díaz, presidenta de l’associació, i del dr. Mora, especialista de l’Hospital Sant Joan de Déu. 

Sota els valors de la Gala “VIDA – AMOR – REPTE”, es combinaran les actuacions i reflexions dels assistents en format d’espectacle, en els quals els participants descodificaran aquests 3 valors mitjançant la música, l’humor i les paraules de tots els protagonistes que pugin a l’escenari. Serà una nit màgica i plena de sorpreses, no només per tots els espectacles que hi ha preparats, sinó perquè també comptarà amb moltes cares conegudes, un gintònic solidari i un menú gourmet de la mà del gran xef Paco Pérez, guanyador de dues Estrelles Michelin al seu restaurant Miramar, de Llançà. Serà, sense cap mena de dubte, un esdeveniment preparat per a no deixar indiferent a ningú. 

La voluntat de la família i els amics de l'Albert és, a través de la Gala, immortalitzar el seu record, homenatjar el seu sentit de vida i lluita a través d'actes i esdeveniments de caràcter benèfic celebrats anualment, els quals culminaran dins el calendari amb aquesta gran Gala.
Gràcies al suport i col·laboració de diferents empreses de tota Catalunya i de particulars, l'Associació Albert Sidrach juntament amb l'Hospital Sant Joan de Déu, podran seguir ajudant a investigar la malaltia del Sarcoma d'Ewing, així com difondre la seva naturalesa i apropar el coneixement a la societat.