La Guia d’Enoturisme de l’Empordà finalista dels Premis Alimara a la promoció turística

2012-04-11 18:00

La Guia d’Enoturisme de l’Empordà s’ha classificat com a finalista dels XXVIII Premis Alimara a la promoció turística que organitzen conjuntament el CETT, un centre internacional de formació i investigació en turisme i hoteleria fundat al 1969 i adscrit a la Universitat de Barcelona, i el Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC).

Els  Premis Alimara premien la promoció turística del 2011 realitzada per les entitats públiques i privades del sector turístic, hoteler, gastronòmic o d’altres sectors generadors de demanda turística. Es valora principalment el concepte, la innovació, la creativitat i el disseny aplicats a la campanya i al conjunt de material promocional turístic. 

La proclamació i lliurament dels Premis Alimara tindran lloc a l’Hotel Alimara de Barcelona, en un acte públic el proper dijous 19 d’abril. A aquest esdeveniment acudeixen les personalitats del sector turístic, professionals del turisme, professors i estudiants del CETT que participen activament en l’organització de l’esdeveniment.